By Laura Hämäläinen

2013/04/28

SUNNUNTAI KUVINA

1
1 & 2 kiireetön aamu, lemppariaamupalaa eli rahkaa, tuoretta ananasta, mysliä ja kahvia - nam!
3&4 juoksulenkki  auringonpaisteessa, kyllä elämä maistuu taas kun pääsee treenaamaan! 2
5&6 lenkin jälkeen vähän välipalaa nassuun ja grit juttujen opettelua! 
7&8 äiti ja sisko tuli käymään ja tehtiin katkarapu-savulohisalaattia ja herkuteltiin pullakahvit, nams.
3
9&10 random pics
11&12 uudet bikinit cubuksesta - summer im ready for you ! / anteeks mitä, kaktuksen makuinen jäätelö?! 
4
13&14 oman saliohjelman suunnittelua / tuttu ja turvallinen mangnum, jäi se kaktusjäätelö sinne altaaseen vielä toistaiseksi... 
15&16 converset näyttää taas valkoisilta pesukoneen jälkeen ! / iloinen vapaapäiväläinen :]

Mites teidän päivä? 
SHARE:

ekat treenit - what a feeling!

IMG_7248

Kuukauden verran olen tosiaan joutunut olemaan sairastelun takia sivussa treenailusta - kroppa ei meinannut oikein pysyä mukana kun koulujutut painoi päälle ennen reissua ja silloin treeni / ohjaaminen oli ainoa keino päästä pakoon todellisuutta. Napit korvilla tai mikki päässä ohjaajanlavalla mikään muu kuin se hetki ei merkitse yhtään mitään. Ei stressiä, ei huolia, vain mahtava fiilis kun saa tehdä sitä mitä rakastaa eniten. 

IMG_7283

Tällä viikolla uskaltauduin varovaisesti salille vähän venyttelemään ja tekemään keskivartalolle muutaman liikkeen ja pakko myöntää ettei ikinä varmaan ole ottanut kolme keskivartalosarjaa niin koville. Hyvät tärinät koko kropassa ja kahden minuutin hooverin jälkeen olin aivan valmista kauraa. Siinä jäin sitten vielä tsemppaamaan Nannea (click!) rintatreenin merkeissä salille ja kyllä mieli lepäsi tutussa ympäristössä. Seuraavana päivänä kävin vielä samanlaisen venyttely + keskivartalosetin tekemässä ja voin kertoa, että en kyllä muista koska olisi vatsalihakset ollut niin kipeät...

IMG_7385

Eilen kävin ihan varovaisesti vähän hölkkäilemässä ja tutkimassa lähistön juoksumestoja. En tykkää oikein juosta asfaltilla enkä vielä jaksanut lähteä pururadalle asti seikkailemaan, joten voi sitä riemun määrää kun löysin läheltä mukavan metsäpläntin, jossa polkuja ristiin rastiin, rappuset ja muutama mukava mäki. Voiko parempaa enää olla? Oli hieman vaikeuksia hillitä itseään ja vain malttaa ottaa iisisti, mutta sitä oloa ei voi sanoin kuvailla kun pääsee pitkän tauon jälkeen taas tekemään sitä mistä tykkää eniten !! Ensi viikolla pääsee vihdoin palaamaan Funfitillekin ohjailemaan - kyllä hymyilyttää! 

Aurinko näyttäis taas paistavan joten tää tyttö lähtee vetämään lenkkarit jalkaan ja aloittaa sunnuntain varovaisella hölkällä! Palaillaan illalla vielä päivä kuvina- postauksen merkeissä :-)
SHARE:

2013/04/26

YESTERDAY'S

cats
IMG_9342
shortsit VILA / paita H&M / takki VILA / kengät graceland / laukku graceland / korut VILA
IMG_9343
IMG_9345

Heipsanhei ja terkkuja koulunpenkiltä! Ajastin teille eilen illalla postauksen, koska tänään tulee kulutettua koulun penkkejä aamu kahdeksasta ilta kuuteen ja huomenna sama homma jatkuu..Vietin eilen aivan mahtavan vapaapäivän kun minun suosikkityttö Anniina tuli käymään piiiitkästä aikaa. Päästiin päivittämään kuulumiset Mamma Marian huippulounaan äärellä (pollo e panna kanapasta, parasta maailmassa!!), käytiin kiertelemässä kauppoja ja ihan vain nautittiin kiireettömyydestä. Eilen ja toissapäivänä tuli myös käytyä hieman salilla höntyilemässä, mutta siitä lisää hieman myöhemmin.

Ihanaa viikonloppua sweeties, pus 
SHARE:

2013/04/25

VIDEO: TWO WEEKS OF PURE HAPPINESS


Kahdessa viikossa huomasimme hollantilaisten syövän tuhottoman paljon vaaleaa leipää, kaljan olevan erittäin halpaa, keilaamisen olevan erittäin hauskaa ja kyllähän ne englanninkielentaidotkin paranivat. Tuli kokeiltua missä menee se raja kuinka sotkuista voi mökissä olla ennen kuin on pakko siivota, kiivettyä opiskelija-asuntolan katolle ihailemaan maisemia ja todettua että on erittäin vaarallista tasapainon kannalta jos pyörän etupyörä ajautuu kosketuksiin katukivetyksen kanssa...Tutustuimme aivan mahtaviin ihmisiin, teimme hölmöjä juttuja, ajoimme pyörillä kaatosateessa, söimme maailman parasta jäätelöä ja tuli sitä pöydälläkin tanssittua. Parhaat kaksi viikkoa vähään aikaan, toivottavasti videosta välittyy edes hieman sitä fiilistä!
SHARE:

2013/04/24

@ ENSCHEDE PHOTODIARY PART 2

IMG_9051
IMG_9058
IMG_8943
IMG_8854
IMG_8813
2
IMG_9046
IMG_8707
IMG_8675
IMG_8880
IMG_9172
IMG_9288

Thank you all for those amazing two weeks - love ya ! 
SHARE:

2013/04/23

SPRING CRAVINGS FROM SHEINSIDE

Kuvakaappaukset2
Kuvakaappaukset
Kuvakaappaukset1
Kuvakaappaukset3

Numeroita klikkailemalla pääset tuotteeseen tarkemmin!

Löytyikös sieltä suosikkeja, jotka voisitte omaan vaatekaappiin huolia? En malta odottaa shortsikelejä ja sitä, että pääsee yhdistelemään erilaisia printtipaitoja rentoon kesälookiin. Hollannistakin tarttui mukaan pari kevyempää, kesäistä toppia ja sheinsideltakin löytyi muutama aivan ihana, ohutta kangasta olevaa toppia, jotka voisin samantien ottaa omaan henkariin roikkumaan. Pakko vielä loppuun mainita, että ensimmäisen kollaasin mekko hipoo täydellisyyttä ajatellen veljen tulevia ylioppilasjuhlia - xoxo, pure love.
SHARE:

2013/04/22

NEW SKULL CLUTCH FROM OASAP.COM

IMG_9307
IMG_9324IMG_9319
IMG_9322
laukku* (click!) oasap.com / housut VILA / kengät graceland / paita VILA / huivi VILA
/ kello micmac / takki veromoda / iphone case victoria's secret

Tänään kolahti postiluukusta kauan odotettu blogiyhteistyön paketti oasapilta. Pääkalloyksityiskohdilla koristeltu laukku pääsikin kivasti heti käyttöön, kun käytiin satamassa terdellä kahvilla päivittelemässä vielä hieman kahden viikon aikaisia tapahtumia. Aurinko paistoi, suomalainen kahvi maistui hyvältä ja koulukin alkoi tänää vasta puoli viideltä. Ihan mukava maanantai - vielä kun pääsisi treenaaman ni elämä hymyilee. Mites teidän maanantai?
SHARE:

2013/04/21

@ ENSCHEDE PHOTODIARY PART 1

IMG_8671
IMG_8662
IMG_8975
IMG_9025
IMG_9046
IMG_8689
IMG_9086
IMG_9095
IMG_8664
IMG_8972
IMG_8988

to be continued...
SHARE:

2013/04/20

home sweet home

valmis
farkut dr. denim / paita seppälä / jakku VILA / laukku aleksi13 / kengät amsterdamin joku kenkäkauppa

Heipsanhei, tässä tulee ensimmäinen päivitys täältä kotoisasta Suomesta viime viikon keskiviikon asukuvien merkeissä! Viimeiset kaksi viikkoa oli ehdottomasti parhaimpia mitä olen koskaan kokenut - ihania uusia ystäviä, aivan ihana Enscheden kaupunki, kiinnostavia koulujuttuja ja yksinkertaisesti vain kunnon get away arjesta. Onhan se aina ihana tulla kotiin, mutta pakko myöntää että hieman on vielä tyhjä olo eikä oikein tahdo ymmärtää miten kaksi viikkoa voi vierähtää noin nopeasti. Ensin me oltiin ihan tuntemattomia toisillemme ja kahden viikon jälkeen osasta porukkaa tuli kuin siskoja ja veljiä, love you guys. 

IMG_8950
IMG_9128
IMG_9296
SHARE:

2013/04/19

Treenitauko - shokki kropalle ja mielelle

tumblr_m2s3kmu68r1r9cqkmo1_500_large

Kun tottuu treenaamaan lähes päivittäin ja työskentelee ryhmäliikunnanohjaajana, on melkoinen shokki kun sairastaminen laittaa treeniin stopin. Tällä hetkellä neljättä viikkoa mennään ilman kunnon treeniä ja pikkuhiljaa on pakko myöntää, että henkinen jaksaminen alkaa kärsiä. Treenaan pääosin sen tuottaman hyvän olon vuoksi - olen koukussa treenin jälkeiseen endorfiinin aiheuttamaan hyvään oloon. Tunnen itseni vahvaksi, tunnen olevani elossa kun pääsen puskemaan itseäni kohti omia rajojani ja niiden yli. Treenaaminen ja ohjaaminen on minulle myös tapa käsitellä stressiä ja unohtaa hetkeksi muu ympärillä oleva maailma ja keskittyä vain yhteen hetkeen.

Tämä tauko treenistä on ollut henkisesti erittäin raskas, varsinkin ottaen huomioon tietyt tapahtumat omassa henkilökohtaisessa elämässä viimeisen kuukauden sisällä. Olen joutunut käsittelemään ja kohtaamaan asioita eri tavoin kun mihin olen yleensä tottunut ja se on ollut yllättävän raskasta. Olen huomannut, että treeni on myös minulle omalla tavallaan tapa paeta ongelmien ja omien tunteiden kohtaamista. Treenaaminen lisää myös itseluottamusta ainakin omalla kohdalla ja tämän tauon takia tuntuu, että kroppa on täynnä höttöä ja jos totta puhutaan, minua pelottaa ensimmäinen treeni kaiken tämän sairastamisen jälkeen. Se ensimmäiinen treeni on aina kaikista pahin. Tuntuu, että kunto on romahtanut aivan järkyttävän paljon, mutta toisaalta rakastaa taas sitä fiilistä kun pääsee tekemään kunnolla.

Täällä Hollannin reissun aikana olen huomannut, että treenaamisen ollessa mahdotonta tulee etsittyä muita keinoja paeta omien tunteiden ja ongelmien käsittelyä ja täällä ollessa, se on valitettavasti ollut juhliminen ja alkoholi. Siihen kun lisätään vielä päälle erittäin tyypillinen, runsashiilihydraattinen Hollantilainen ruoka on melkoinen pommi kasassa. Kroppa voi huonosti ja takaraivossa jyskyttää halu treenata ja halu voida fyysisesti paremmin - ei turvotusta, ei pöhötystä. Ei me bloggaajatkaan olla mitään yli-ihmisiä, meillä on myös näitä kuuluisia alamäkiä ja aikoja, mutta ehkä niistä ei niin paljon vain tule tänne kirjoiteltua. Muista, vaikka kuinka tuntuisi että elämä potkii päähän tai treeni ei kulje, aina on ne omat tavotteet joita kohti pyritään. One life, one dream. Make every move count.
SHARE:

2013/04/17

life via INSTAGRAM

2

Sunnuntaina kun tultiin, sää todellakin oli kohdillaan - aurinko paistoi ja mikä parasta, ei lunta missään! Koulusta löytyi aivan huippukahvila, josta sai tottakai kunnon kaloripommi kaakaoita reilulla eurolla, huh olispa Suomessakin näin halpaa.

1

Lauantaina käytiin Amsterdamissa shoppailemassa ja tottakai käytiin myös tsekkaamassa the red light district. Pakko myöntää, että suomessa kasvaneelle ihmiselle se oli kokemuksena melko järkyttävä, mut noh, pitäähän sekin kerran elämässä nähdä. 

3

Enschede on tajuttoman kaunis kaupunki, talot on kauniita ja kirkon ympärillä torin laidalla on kymmenittäin erilaisia pubeja ja muutama night club. Myös täällä on ihan todella hyvät shoppailumahdollisuudet, so good. Oudoin asia mitä täällä on tapahtunut on se, että oon oikeasti oppinut tykkäämään kaljasta! Se on täällä niin sairaan halpaa, alle eurolla saa kaupasta joten opiskelijabudjetti kiittää.. (kroppa ei niinkään) 

4

Sunnuntaina sää todellakin oli kohdillaan ja lämpömittarit näytti +20C ja aurinkokin näyttäytyi taas pitkästä aikaa kunnolla. Chillattiin vaan täällä kampuksella, syötiin mansikoita, pelailtiin korista ja ihan vaan nautittiin vapaapäivästä ilman kiirettä mihinkään. Mikäs sen parempaa? 

ps. kelpais suomeenkin university campusb takapihalle futis-, tennis-, koripallo- ja beach volleykentillä varustettuna ..

5

Kaikenkaikkiaan tähän asti nää päivät täällä on ollut ehdottomasti parasta mitä tänä vuonna on mulle ehtinyt tapahtua - huippuja tyyppejä ja tykkään muutenkin Hollannista todella paljon, tänne olis ihan huippua tulla esimerkiksi tekemään harjoittelujakso! Tottakai on jo ikävä omaa sänkyä ja suomalaista, oma tekemää ruokaa ja treenaamista (oon vieläkin kipeä ja alkaa pikkuhiljaa pää hajoamaan...) Mutta no, nyt pitää ottaa vaan kaikki ilo irti viimesistä päivistä täällä!

Pusuja Suomeen, toivottavasti kaikki lumi on poissa lauantaina kun me tullaan täältä takaisin sinne pohjoseen :)
SHARE:
© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig