By Laura Hämäläinen

2013/09/26

MY LIFE LATELY

Sade piiskaa ikkunaan ja olo tuntuu flunssaiselta - tää on tätä syksyä parhaimmillaan! :-D Noh, ei tässä muu auta kuin kohta suunnata töihin ja 'muutamat' koulutehtävätkin kolkuttelee takaraivossa.. Ajattelin tässä kuitenkin tulla pikaisesti päivittelemään muutamat iphonekuvat - niihin tallentuu aina vähän erilainen fiilis ja itse ainakin tykkään lueskella näitä life lately -postauksia muidenkin blogeista. Mutta noniin, nyt itse asiaan eli kuviin..!

aa

 1  vero modan opiskelijailta oli älyttömän kiva piristys tämän syksyisen harmaan viikon alkuun - päästiin tytsyjen kanssa valkkaamaan omat suosikit ja näihin päädyttiin!  2  junan venailua - ihan järkyttävän kallista lahti-kouvola välin matkustaminen nykyään? muistan vielä kun joskus lipun sai viidellä eurolla.....  3  tänään turvallisuusiltapäivän luennot meni 'vähän' ohi - lueskelin uusimman cosmon kannesta kanteen ja loppuaika pelattiin rikun kanssa monopolia sen puhelimella, heh.  4  kerrankin sain tän hiuspehkon taltuettua ja näyttämään suht inhimilliseltä! (kunnes alkoi satamaan, jesh)

bb

5 & 6 & 7  kuun alkupuolella vieteltiin viikonloppua rikun kisojen merkeissä - aurinko paistoi täydeltä taivaalta ja shortseissa tuli hiki. eipä uskoisi kun nyt joutuu pukeutumaan toppatakkiin suurinpiirtein että tarkenee tuolla pihalla.. hullua!  8  noi noisy mayn farkut on ihan ehdottomat lempparit tällä hetkellä - nytkin parhaillaan jalassa! 

ccc

 9  riku kuuntelemassa keuhkoja jollain käytännöntunnilla :-)  10  mun maanantain rakkausasua - pakko saada toi hame!!  11  eilen hemmoteltiin itseämme rikun kanssa oikein kunnolla - kokkailtiin omatekemiä hampurilaisia (tuli muuten tajuttoman hyviä! ainut miinus että ne vähän levisi ympäriinsä kun yritti saada niitä syötyä..) ja juotiin punaviiniä kynttilöiden valossa. ihana keskiviikkoillan get away koulustressistä ja sateisesta syyssäästä :-)  12  syksy + kuumat juomat + ystävät + tunnelmallinen kahvila = parhautta!


More my everyday photos - instagram @laurahoooo
SHARE:

11 kommenttia

  1. Ihanasti välittyy kuvissa hyvät fiilikset ja toi hame on kyl ihana !

    VastaaPoista
  2. RISTIKKOPERUNOITA. AAA! Ne on ihania!

    VastaaPoista
  3. Oi mä himoitsin instassa noita sun hampparikuvia, yummyy!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua! Ira näyttää teijän seurassa tosi pieneltä !

      Poista
    2. noi hampparit oli kyl super namii :-D !! ja ira on söpöä taskukokoa :-)

      Poista
  4. Noi hampparit on taivaallisen hyvän näkösiä! Vaikka oma mieli on ollut aika maassa tässä syksyn aikana, niin aina vähän piristyy, kun lukee sun positiivisia ja hyviä postauksia - jatka samaa rataa. :3
    Karita
    ps. Onko sulla vielä aikomus tehdä sitä ruoka-/ravintopostausta? Jos on, niin innolla odottelen. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi karita ihana kuulla! ja joo kyllä se on joskus tulossa mut en oo oikein keksiny vielä miten sen toteutan.. :-D

      Poista
  5. mitä sun poikakaveri opiskelee? :)

    VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig